VVS installatør i Midtjylland

Hos Frederiks Smede & VVS er vi et alsidigt smede og VVS-firma. Vi huser autoriseret VVS installatør, egen kloakmester og flere smede, som løser alle typer smede- og VVS arbejde. Vi befinder os i Karup, men arbejder også i og omkring Viborg og Herning.

Vi har eksisteret siden 2005 og har vokset os større ved overtagelserne af Thorning Smede og Hvam VVS service. Vi klarer alle VVS opgaver og har opgaver for både private kunder, offentlige institutioner og erhvervs kunder. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Så skal du have renoveret badeværelset, udskiftet varmepumpen eller bygget en ny industrihal, kan vi klare VVS opgaven. 

Professionel VVS installatør betyder mobilitet

Med dækning af ovenstående byer udfører vi VVS-service i et bredt geografisk område. Vi sørger for at overholde leveringstider og de aftalte betingelser, da målsætningen altid har været kvalitetsbevidsthed over for vores private kunder, erhvervskunder og samarbejdspartneres behov.

Ring og få en god pris

Her på hjemmesiden har du mulighed for at læse mere om din VVS installatør samt finde inspiration til dit projekt. Vi står altid til rådighed med et uforpligtende tilbud på vores VVS. Du kan ringe til os på telefon 87 26 25 00 eller send en e-mail info@fsvas.dk, så finder vi sammen en løsning, som en VVS-installatør, kloakmester eller smed kan løse.

​​

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Frederiks Smede & VVS A/S

Telefon: 87 26 25 00

E-mail: info@fsvas.dk 

CVR: 28318286​​