Montering af varmepumpe og jordvarmeanlæg

Søger du montering af varmepumpe eller jordvarmeanlæg? Så er vi de helt rette. Systemet har både en ydre og en indre lighed med et køleskab, idet begge apparater har en kompressor, et kølemiddel og en ekspansionsventil, som de tekniske omdrejningspunkter. I varmepumpen er kredsløbet blot omvendt, således at kulden ledes bort fra installationen, mens varmeenergien overføres til boligens centralvarmesystem via en varmeveksler. Vi arbejder primært i Karup, Herning og Viborg, men kommer selvfølgelig også uden for byerne. Om det er luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, står vi altid til rådighed.

Installation af jordvarmeanlæg og varmepumpe

​Varmepumpen udnytter altså varmen fra jorden eller luften og overføre det til husets varmesystem. Du kan få jordvarmeslanger gravet ned i din have og derved udnytte jordvarmen eller du kan få installeret en varmepumpe som udnytter luftens varme.

Selve pumpen drives af el, men trækker derudover også indirekte på naturligt lagret solenergi i jorden eller i udendørsluften, når den leverer varmt vand til boligens radiatorer eller gulvvarmesystem.​ 

Fordelene ved en varmepumpe er at:

  • Den er mere miljøvenlig og billig i drift end olie eller gas.
  • Samtidig kræver den et minimum af vedligehold. Blot et enkelt servicebesøg om året.
  • Du skal hverken huske at bestille eller fylde brændstof på, da anlægget kører helt af sig selv.

Vi står derfor altid klar til at udskifter dine varmepumpe​

Certificeret inden for montering af varmepumpe

Frederiks Smede & VVS A/S er certificerede forhandler af Danfoss varmepumper samt jordvarmeanlæg. Vi er godkendt af VP-Ordningen. Du kan derfor trygt komme til os, hvis du skal have monteret dit varmeanlæg i Herning, Silkeborg eller Viborg - eller for den sags skyld i resten af Jylland. Kontakt os på telefon: 87 26 25 00 eller e-mail: info@fsvas.dk​. Ring og få en god pris i dag.


www.forbrugerinfo.danfoss.dk

www.vp-ordning.dk

Direkte link til Danfoss

Se billeder af varmepumper i galleriet herunder

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Frederiks Smede & VVS A/S

Telefon: 87 26 25 00

E-mail: info@fsvas.dk 

CVR: 28318286​​