Stålkonstruktioner og stålaltaner i store dele af Jylland

​Frederiks Smede & VVS A/S udfører stålkonstruktioner og særligt stålaltaner på bestilling. Vi er kvalitetsbevidste og vores dygtige smede udfører derfor konstruktioner i stål, der lever op til kundens forventninger.

Fra 2014 bliver det et krav, at alle konstruktioner af stål skal CE-mærkes. Som en af de første virksomheder i landet blev Frederiks Smede & VVS A/S certificeret til at CE-mærke vores stålkonstruktioner. Dette fordi vi lever op til reglerne for, hvordan smedearbejdet udføres. Vi udfører altan i stål og andre stålkonstruktioner i Karup, Herning, Viborg og store dele af Jylland. Vi hjælper dig med montering.

Vi har erfaring med at designe i samarbejde med kunder og arkitekter.

Vi tilbyder Stålkonstruktioner - Rustet til fremtiden

​Normalt er rust et negativt ladet ord i vores branche, men når vi siger, at vi er rustet til fremtiden, er det yderst positivt ment. Med tilladelse til at CE-mærke bygningsstål får vores kunder kvalitets stålkonstruktioner, der er lavet ud fra nutidens krav. Derfor er vi de perfekte til stål altaner og andre stålkonstruktioner.

Læs mere her.

Ring for tilbud på stålaltaner og andre stålkonstruktioner

​Vi udfører opgaver for kunder i hele landet men har base mellem Herning, Viborg & Herning. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vores kompetente mandskab står naturligvis også til rådighed med råd og vejledning om din opgave.​ Ring allerede idag på telefon: 87 26 25 00 eller send en mail: info@fsvas.dk​.

Stålkonstruktioner vi har lavet

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Frederiks Smede & VVS A/S

Telefon: 87 26 25 00

E-mail: info@fsvas.dk 

CVR: 28318286​​