Renovering af badeværelse i høj kvalitet

Hos Frederiks Smede & VVS A/S har vi ekspertisen til at stå for alt i forbindelse med nyt badeværelse eller renovering af badeværelse.

Skal du have nyt badeværelse ?

Vi udfører renovering af badeværelse i alle prislejer efter dit ønsker og behov. Om du skal bygge helt nyt eller står overfor en renovering af det gamle, står vi klar til at påtage os opgaven. Vi har mange års erfaring og står klar med råd og vejledning, når du skal igang med dit projekt, eller hvis vi skal udfører en renovering af badeværelse. Her kan du spare med dine eksperter.

Vi klarer også reparationer eller udskiftning af sanitet eller blandingsbatterier. For os er ingen opgave for lille eller stor. 

Alt til badeværelset

Renovering af badeværelse er ikke det eneste. Vi fører alt i udstyr til dit badeværelse og kan hjælpe med at vejlede dig, når du skal vælge hvordan dit nye badeværelse skal indrettes. Med vores autoriserede VVS installatør og kloakmester har vi kompetencerne til at varetage opgaven med garanti for at alle gældende regler bliver overholdt.

Få et tilbud på renovering af badeværelse nyt badeværelse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også ringe på telefon: 87 26 25 00 eller skrive på: info@fsvas.dk​.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Frederiks Smede & VVS A/S

Telefon: 87 26 25 00

E-mail: info@fsvas.dk 

CVR: 28318286​​