​Frederiks Smede & VVS A/S

​Frederiks Smede & VVS A/S er et solidt firma med en dygtig og trofast medarbejderstab på over 20 mand.

Vi er autoriseret VVS-installatør med egen kloakmester og udfører alle former for VVS- og smedearbejde.

Historien bag firmaet

Frederiks Smede & VVS A/S blev stiftet i januar 2005 af John Madsen, Johnny Madsen og Lasse Døssing. Selskabet købte smede- og VVS-aktiviteter fra det tidligere Frederiks Smede og Maskinforretning.

De seneste år er kompetencerne og kapaciteten blevet udvidet i forbindelse med overtagelse af to VVS-forretninger – henholdsvis Thorning Smede og Hvam VVS Service.

I juli 2007 overtog Frederiks Smede & VVS A/S firmaet Thorning Smede. Samtidig med overtagelsen blev Ole Rud fra Thorning Smede ansat for blandt andet at stå for servicering af gaskedler.​

John Madsen trådte ud af virksomheden i juli 2007, hvorfor selskabet nu ejes af Johnny Madsen og Lasse Døssing.

Frederiks Smede & VVS A/S overtog i maj 2011 Hvam VVS Service. I forbindelse med dette blev Tonny Pedersen og hans folk ansat, så de kendte ansigter kunne forblive i lokalområdet og fortsat kunne være med til at servicere vores kunder. Kontakt os gerne på telefon: 87 26 25 00 eller e-mail: info@fsvas.dk.

Dækker hele landet

Som selvstændig virksomhed og med mere end 15 biler betjener vi kunder i hele Danmark. Vi er kendt som en troværdig leverandør af håndværk og service af høj kvalitet til en fair pris. Sådan ønsker vi at fortsætte mange år frem.

Læs vores brochure her

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Frederiks Smede & VVS A/S

Telefon: 87 26 25 00

E-mail: info@fsvas.dk 

CVR: 28318286​​