​Velkommen til Frederiks Smede & VVS A/S

​Vi er en solid midtjysk virksomhed med  autoriserede VVS-installatører med egen kloakmester og en smedeafdeling som udfører alle former for smedearbejde f.eks. stålkonstruktioner og altaner.

Hos Frederiks Smede og VVS tilbyder vi smede og VVS arbejde. Tag et kig rundt på vores hjemmeside og læs lidt om hvad vi arbejder med. Vi har en flok stolte håndværkere i vores medarbejder stab, som sætter en ære i godt håndværk. Vores VVS afdeling løser opgaver for private, kommunale og erhvervskunder i Midtjylland, og vores smede afdeling laver CE mærket bygningsstål til hele landet. 

Smede og VVS arbejde med udgangspunkt i godt håndværk

​Vores målsætning er til hver en tid at fremstå som en kvalitetsbevidst smedekonstruktør- og VVS-installatør over for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi arbejder i hele landet for både private og for landets store entreprenører. Vores mål er at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og vi bestræber os altid på at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kontakt os

​Her på vores hjemmeside kan du finde inspiration og læse mere om Frederiks Smede & VVS A/S. Vi står altid til rådighed med et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information. Kontakt os på telefon: 87 26 25 00 eller e-mail: info@fsvas.dk.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Frederiks Smede & VVS A/S

Telefon: 87 26 25 00

E-mail: info@fsvas.dk 

CVR: 28318286​​