Telefon: 87 26 25 00

Stålkonstruktioner til kunder i Herning, Silkeborg & Viborg

​Frederiks Smede & VVS A/S udfører stålkonstruktioner på bestilling. Vi er kvalitetsbevidste og vores dygtige smede udfører derfor konstruktioner i stål, der lever op til kundens forventninger.

Fra 2014 bliver det et krav, at alle konstruktioner af stål skal CE-mærkes. Som en af de første virksomheder i landet blev Frederiks Smede & VVS A/S certificeret til at CE-mærke vores stålkonstruktioner. Dette fordi vi lever op til reglerne for, hvordan smedearbejdet udføres.

Vi har erfaring med at designe i samarbejde med kunder og arkitekter.

Vi tilbyder Stålkonstruktioner - Rustet til fremtiden

​Normalt er rust et negativt ladet ord i vores branche, men når vi siger, at vi er rustet til fremtiden, er det yderst positivt ment.

Med tilladelse til at CE-mærke bygningsstål får vores kunder kvalitets stålkonstruktioner, der er lavet ud fra nutidens krav.

Læs mere her.

Kontakt din smed i Herning, Silkeborg & Viborg

​Vi udfører opgaver for kunder i hele landet men har base mellem Herning, Viborg & Herning. Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vores kompetente mandskab står naturligvis også til rådighed med råd og vejledning om din opgave.​ Ring allerede idag på telefon: 87 26 25 00 eller send en mail: info@fsvas.dk​.

Stålkonstruktioner vi har lavet

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Nyrupvej 2B, Frederiks

7470 Karup

​Blichersvej 1, Thorning

8620 Kjellerup

Kontakt

​Frederiks Smede & VVS A/S

Telefon: 87 26 25 00

E-mail: info@fsvas.dk 

CVR: 28318286​​